Købes

Ønsker du at købe fjerkræ, som du ikke har kunnet finde via vor opdrætterliste,  kan du efterlyse det her, og vi vil så – om muligt – hjælpe dig i kontakt med en opdrætter af netop den race fjerkræ, du søger.

Alternativt ses dit ønske måske af nogen, som kan hjælpe dig videre.  

 

5 tanker om "Købes"

 1. admin Forfatter

  Mange tak for din henvendelse her via klubbens hjemmeside.
  Jeg er eneste medlem af Vordingborg Fjerkræklub, som har brahma i sort, men i øjeblikket lægger hønerne ikke æg, og når der kommer æg, skal jeg selv ruge dem ud. Muligvis kan jeg hjælpe om nogle måneder, men til den tid vil det nok ikke være muligt at ruge kyllinger ud, som bliver store nok til udstilling på Europaudstillingen i november eller på klubbens egen udstilling i begyndelsen af december, hvis det er med udstilling for øje, at du ønsker rugeæg.
  Skulle du alligevel om nogle måneder være interesseret i rugeæg, må du til den tid gerne sende mig en mail på mep@wing-partners.com, så skal jeg – uden at jeg kan love noget – se til den tid, om jeg kan hjælpe.
  Venlig hilsen
  Marita Kristensen

 2. Hanne Wiingaard

  Er der nogle der har rugeæg fra stor Brahma i sort evt. blå. Har Brahma i forvejen, men mine sorte er hel/halvsøskende og vil derfor gerne have nyt udefra.

 3. admin Forfatter

  Mange tak for din besked.

  I Vordingborg Fjerkræklub har vi opdrættere af hvid sort/Columbia Sussex, blandt andet Ejler Hansen.

  Du kan på vor opdrætterliste se Ejler Hansens kontaktdetaljer, men om han på nuværende tidspunkt har rugeæg, er jeg ikke klar over. Men det kunne være et forsøg værd at kontakte ham.
  http://vordingborg-fjerkraeklub.dk/?page_id=45

  Jeg har pr. separat mail orienteret Ejler Hansen om din interesse og ønsker dig held og lykke.

  Med venlig hilsen
  Marita Kristensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *