Købes

Ønsker du at købe fjerkræ, som du ikke har kunnet finde via vor opdrætterliste,  kan du efterlyse det her, og vi vil så – om muligt – hjælpe dig i kontakt med en opdrætter af netop den race fjerkræ, du søger.

Alternativt ses dit ønske måske af nogen, som kan hjælpe dig videre.  

 

7 thoughts on “Købes

 1. admin Forfatter

  Hej Hanne Wiingaard.

  Mange tak for din besked. Jeg er ked af, jeg først besvarer den den i dag, men jeg har ikke været ved pc fredag og lørdag.
  Det var en skam, at du kun fik en enkelt kylling fra dine indkøbte rugeæg, men desværre har ræven været ude, og den har gjort et grimt indhug i vor bestand af ænder, gæs og også høns. Det betyder, at vi siden marts ikke længere har brahma. Vi besluttede, da vi ikke havde flere voksne brahma tilbage, at vi måtte opgive denne race, og den eneste kylling, vi havde fået på det tidspunkt, valgte vi at aflive. Derfor er jeg ked af at fortælle, at jeg desværre ikke kan hjælpe dig med kyllinger. I dag har vi ud over ænder og gæs alene silkehøns i stor og dværg samt dværg kochin.
  Jeg håber, du får en mulighed for at finde kyllinger hos en anden, og jeg ønsker dig held og lykke.

  Venlig hilsen
  Marita

 2. Hanne Wiingaard

  Hej Marita Kristensen.
  Jeg henvendte mig til dig tidligere ang. rugeæg fra store, sorte Brahma. Dengang kunne du ikke hjælpe, men jeg ved ikke om der er muligheder nu. Efter meget besvær lykkedes det mig at få nogle rugeæg, men der er kun kommet en kylling, så nogle små venner til den ville være rigtig dejligt hvis du har nogle daggamle eller meget små kyllinger. Jeg har 2 skrukhøner der kan tage dem, men hvis du har kyllinger der er lidt for gamle til at putte under en høne har jeg også en kyllingemor. Jeg håber meget du kan hjælpe mig. På forhånd tak.
  Hanne Wiingaard

 3. admin Forfatter

  Mange tak for din henvendelse her via klubbens hjemmeside.
  Jeg er eneste medlem af Vordingborg Fjerkræklub, som har brahma i sort, men i øjeblikket lægger hønerne ikke æg, og når der kommer æg, skal jeg selv ruge dem ud. Muligvis kan jeg hjælpe om nogle måneder, men til den tid vil det nok ikke være muligt at ruge kyllinger ud, som bliver store nok til udstilling på Europaudstillingen i november eller på klubbens egen udstilling i begyndelsen af december, hvis det er med udstilling for øje, at du ønsker rugeæg.
  Skulle du alligevel om nogle måneder være interesseret i rugeæg, må du til den tid gerne sende mig en mail på mep@wing-partners.com, så skal jeg – uden at jeg kan love noget – se til den tid, om jeg kan hjælpe.
  Venlig hilsen
  Marita Kristensen

 4. Hanne Wiingaard

  Er der nogle der har rugeæg fra stor Brahma i sort evt. blå. Har Brahma i forvejen, men mine sorte er hel/halvsøskende og vil derfor gerne have nyt udefra.

 5. admin Forfatter

  Mange tak for din besked.

  I Vordingborg Fjerkræklub har vi opdrættere af hvid sort/Columbia Sussex, blandt andet Ejler Hansen.

  Du kan på vor opdrætterliste se Ejler Hansens kontaktdetaljer, men om han på nuværende tidspunkt har rugeæg, er jeg ikke klar over. Men det kunne være et forsøg værd at kontakte ham.
  http://vordingborg-fjerkraeklub.dk/?page_id=45

  Jeg har pr. separat mail orienteret Ejler Hansen om din interesse og ønsker dig held og lykke.

  Med venlig hilsen
  Marita Kristensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *